Livrare Gratuita!

CUM COMANZI

Pentru a cumpăra și intra în posesia buchetelor și a aranjamentelor florale oferite de www.joculflorilor.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
Identificarea și selectarea produselor care corespund dorințelor dumneavostră;
Înregistrarea ca utilizator al www.joculflorilor.ro sau alegerea opțiunii de a plasa comanda fără înregistrare ca și utilizator;
Plasarea comenzii prin completarea informațiilor din formularul de comandă;
Efectuarea plății produselor.
Plasarea comenzilor poate fi efectuată atât online, cât și prin telefon sau email.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.joculflorilor.ro se presupune că sunteți de acord cu comunicarea telefonica sau e-mail, modalități prin care site-ul nostru își derulează operațiunile.
Plata se poate efectua online, virament bancar, ramburs sau în numerar la una din locațiile Jocul Florilor , iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus și daca este cazul prețul livrării/deplasării.
Pentru că ne dorim ca livrarea să se efectueze în cele mai bune condiții vă rugăm ca atunci când completați datele beneficiarului să vă asigurați că acestea sunt corecte și complete.În cazul în care nu ne puteți furniza adresa completă sau numele complet vă rugăm să ne anunțați telefonic sau prin e-mail. Pentru livrările întârziate din cauza datelor incomplete nu ne putem asuma răspunderea.
În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 3769/23.12.2015, începând cu data de 01.10.2016 toate facturile trebuie să conțină toate datele de identificare, motiv pentru care clientul are obligația să completeze toate câmpurile obligatorii din pagina de comandă, având opțiunea să bifeze dacă dorește ca datele de livrare să fie preluate ca date de facturare.
Prețul produselor poate fi subiectul unei negocieri doar în cazul unor comenzi de un volum mai mare, respectiv de o valoare mai mare.