Livrare Gratuita!

TERMENI ȘI CONDIȚII

1. INDENTIFICARE COMERCIANT ON LINE
Site-ul www.joculflorilor.ro este administrat de S.C. JOCUL FLORILOR S.R.L.(denumită în continuare Jocul Florilor), cu sediul social în sat Olteni, com Clinceni, str. Putul Olteni nr. 44, parter, judeţ Ilfov , având J23/158/26.01.2011 din 01.02.2011 și CUI - RO 27950592. Societatea are un capital social de 1000 lei și contul bancar nr. RO41BTRLRONCRT0504063202, deschis la BANCA TRANSILVANIA.
Jocul Florilor furnnizează produse sub rezerva respectării următorilor termeni și condiții. Prin accesarea, vizualizarea sau folosirea acestui site acceptați faptul că ați înteles acești Termeni și Condiții ca echivalentul juridic al unui contract scris și semnat, prin darea acordului asupra acestora.

2. DESPRE JOCUL FLORILOR
www.joculflorilor.ro este un magazin online de flori. Achiziția buchetelor și aranjamentelor florale se face pe baza comenzilor primite pe site, prin telefon și whatapp.
Vizitati-ne si dati-ne posibilitatea sa cream aranjamentul floral perfect pentru orice ocazie. Dintr-o varietate bogata de flori proaspete si cu multa pasiune pentru flori, pentru frumos, vom transforma o zi obisnuita intr-o zi magica pentru cei dragi.
Cream de asemenea aranjamente florale pentru ocazii speciale, decoruri speciale, pline de energie care sa aduca locului unde vor fi amplasate o nota de eleganta, stil si buna dispozitie.
Datorita faptului ca fiecare aranjament floral este unic in felul sau, acestea pot sa difere in functie de preferintele dumneavoastra.
Clienții Jocul Florilor beneficiază de următoarele avantaje:
O gamă variată de buchete și aranjamente florale create de designerii nostrii potrivite pentru orice ocazie specială din viața dvs. sau a cuiva drag;
Transport gratuit in București și zonele limitrofe;
Flori de o calitate superioră, fiind mereu aprovizionați cu flori proaspete și de calitate de la cei mai importanți furnizori locali și internaționali;
Modalitați de plată rapide, sigure și facile;
Felicitare cadou pentru fiecare buchet/aranjament/comanda;
Poza martor la livrare, trimise pe mail sau whatapp;
Oferte speciale.

3.ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR
Site-ul www.joculflorilor.ro poate fi accesat in mod gratuit. Navigarea pe site nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site).
Înregistrarea ca utilizator vă va oferi posibilitatea de a avea acces la detaliile și situația comenzilor, vei putea cumpăra mai repede, îți vei putea adăuga adrese multiple în agendă, oferte promoționale exclusive pentru utilizatori. În cazul în care alegeți să vă înregistrați pe site-ul nostru vă dați acordul asupra acestor Termeni și Condiții de utilizare și asupra Politicii de Confidențialitate. În timpul procesului de înregistrare a contului vi se va cere să selectați o parolă unică. Sunteți deplin responsabil pentru păstrarea confidențialității acestei parole și pentru toate activitățile care au loc sub parolă. Prin autentificare în contul dvs. declarați și garantați că:
sunteți clientul care s-a înregistrat pe site;
aveți minim 18 ani;
utilizați acest serviciu pentru a falicita achizițiile dvs. prin intermediul platformei;
atunci când interacționați cu Jocul Florilor acționați întotdeauna cu bună credință și ne furnizați informații corecte, complete și conforme;
veți actualiza datele dvs. de înregistrare/comandă sau alte informații pe care le furnizați www.joculflorilor.ro, pentru a le menține corecte, actuale și complete;
atunci când ne comunicați informații cu privire la terțe persoane (de exemplu informații despre destinatarul unui aranjament floral) acționați întotdeauna cu bună credință, în baza consimțământului furnizat sau în mod rezonabil prezumat al persoanei vizate și nu aveți nici un indiciu pentru a considera că furnizarea/comunicarea datelor destinatarului/terței persoane or livrarea produselor furnizate de Jocul Florilor ar fi de natură a cauza orice fel de neplăceri persoanei vizate sau de a afecta drepturile și /sau interesele sale legitime.
4.POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
Politica de confidențialitate descrie modul în care Jocul Florilor colectează, protejează și utilizează informațiile personale de identificare ale utilizatorilor. De asemenea, descrie opțiunile pe care le aveți la dispoziție în ceea ce privește utilizarea informațiilor dvs. personale și modul în care puteți accesa informații.
Colectarea de informații cu caracter personal
www.joculflorilor.ro deține informații despre dumneavoastră, pe care le-ati oferit cu bună știință atunci când ați completat formularul de înregistrare. Puteți alege să nu ne oferiți anumite informații, însă este posibil să nu puteți profita de unele din modulele site-ului. menționăm că utilizatorii care nu știu ce informații sunt obligatorii, pot să ne contacteze la numerele de telefon de pe site.
Practic, Jocul Florilor poate avea acces la date cu caracter personal apartinand Clientului sau sa proceseze date cu caracter personal in numele si pe seama Clientului. Partile inteleg ca aceste date si persoanele la care se refera fac obiectul unei prelucrari de date in sensul Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul GDPR”).
Colectarea informațiilor non-personale
Când vizitați site-ul, serverele noastre înregistrează automat informațiile pe care browserul dvs. le trimite. Aceste date pot include informații precum adresa dvs. de IP a dispozitivului, tipul și versiunea browserului, tipul și versiunea de sitem de operare, preferințele de limbă sau pagina pe care ați vizitat-o înainte de a ajunge pe site-ul nostru, paginile site-ului nostru pe care le vizitați, informațiile pe care le căutați pe site-ul nostru, datele de acces și alte statistici.
Informațiilor non-personale colectate sunt utilizate numai pentru a identifica cazurile potențiale de abuz și pentru a procesa informații statistice privind utilizarea site-ului. Utilizarea și prelucrarea informațiilor colectate
Scopul prelucrarii il reprezinta comercializarea serviciilor și produselor de pe site-ul nostru cum ar fi:
- procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră si emiterea facturilor aferente comenzilor;
- soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră;
- trimiterea e-mailurilor de notificare cum ar fi mementouri de parole, altualizări etc.;
- contractarea dumneavoastră (inclusiv prin poștă, telefon, fax, e-mail sau mesaje text) în legătură cu ofertele de produse și servicii ale www.joculflorilor.ro sau în legătură cu produse și servicii care credem că ar putea fi de interes, precum promoții, oferte speciale etc.
În legatura cu orice procesare a datelor respective, Jocul Florilor actioneaza in calitate de imputernicit al Clientului.
Durata prelucrarii este limitata la perioada de executare a livrării sau, daca este necesar conform analizei proprii, perioada de timp ulterioara livrării pentru care legea impune stocarea datelor cu caracter personal de catre Jocul Florilor.
Clientul va fi singurul responsabil pentru acuratetea, calitatea si legalitatea datelor cu caracter personal procesate. Jocul Florilor nu va avea nicio obligatie de a verifica conformitatea afirmatiilor Clientului in legatura cu datele personale la care are acces in cursul executarii comenzii.
Conform Regulamentului GDPR, Jocul Florilor va instiinta Clientul fara intarzieri nejustificate daca ia cunostinta de orice incalcare a securitatii datelor cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii conform acestor termeni și condiții.
Clientul este unic raspunzator sa se asigure ca obtine consimtamantul sau are un alt temei legal pentru transferul datelor cu caracter personal catre Jocul Florilor si prelucrarea ulterioara de catre acesta din urma a datelor in executarea comenzii.
Jocul Florilor va implementa masuri rezonabile pentru asigurarea respectarii cerintelor de securitate adecvate si minimizarii impactului asupra protectiei datelor.
Jocul florilor va notifica de indata Clientul, cu exceptia cazului in care potrivit legii este obligat sa pastreze confidentialitatea, in cazul in care primeste o solicitare din partea unei persoane vizate sau a unei autoritati publice, Jocul Florilor neavand vreo obligatie de analiza sau solutionare a respectivei solicitari.

5. DESCRIEREA PRODUSELOR
www.joculflorilor.ro folosește descrieri sugestive pentru produsele sale și nu garantează acuratețea în totalitate a datelor, neputând fi trași la răspundere dacă descrierea nu este exactă și completă. Pozele sunt cu titlu de prezentare.
Vă asigurăm că depunem toate efeorturile pentru a afișa corect caracteristicile produselor noastre și culorile. Culoarea pe care o vedeți va depinde de sistemul dvs. informatic, iar noi nu putem garanta ca PC dvs. va afișa corect aceste culori.
În anumite situații specifice, nuanțele florilor din buchetele și aranjamentele florale livrate pot diferi față de cele prezentate pe site, Jocul Florilor poate înlocui florile cu unele similare ce păstrează aspectul și valoarea produsului original.
De asemenea mărimea, forma și culoarea coșurilor, a vaselor și a suporților aranjamentelor livrate poate fi ușor diferită față de marimea, forma și/sau culoarea acestora, fără a modifica substanțial aspectul și valoarea produsului original.
În cazul în care nu putem livra toată comanda dvs. sau o parte din aceasta, vă vom înștiința cât de curând posibil, aducându-vă la cunoștiință posibilitatea de a obține rambursarea parțială sau totală a contravalorii comenzii.
Menționăm că puteți solicita în orice moment un buchet sau un aranjament floral personalizat, în cazul în care acesta nu apare pe site.

6. PREȚURI
Prețurile afișate pe site conțin TVA. Prețul final este cel care a fost confirmat odata cu expedierea produsului. În cazul în care prețul sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în baza de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Clientul va fi contactat pentru a i se confirma modificările necesare. În cazul în care Clientul nu poate fi contactat sau renunță la achiziționarea produsului cu noul preț, www.joculflorilor.ro are dreptul de a anula comanda respectivă, restituind în totalitate suma în avans, atunci când este cazul.
Jocul Florilor își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile de pe site, în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele comercializate.
Pe site-ul www.joculflorilor.ro nu există așa numitele taxe ascunse.

7. PROCEDURA DE CUMPĂRARE
Pentru a cumpăra și intra în posesia buchetelor și a aranjamentelor florale oferite de www.joculflorilor.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
Identificarea și selectarea produselor care corespund dorințelor dumneavostră;
Înregistrarea ca utilizator al www.joculflorilor.ro sau alegerea opțiunii de a plasa comanda fără înregistrare ca și utilizator;
Plasarea comenzii prin completarea informațiilor din formularul de comandă;
Efectuarea plății produselor.
Plasarea comenzilor poate fi efectuată atât online, cât și prin telefon sau email.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.joculflorilor.ro se presupune că sunteți de acord cu comunicarea telefonica sau e-mail, modalități prin care site-ul nostru își derulează operațiunile.
Plata se poate efectua online, virament bancar sau în numerar la livrare (ramburs), iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus și daca este cazul prețul livrării/deplasării.
Pentru că ne dorim ca livrarea să se efectueze în cele mai bune condiții vă rugăm ca atunci când completați datele beneficiarului să vă asigurați că acestea sunt corecte și complete. În cazul în care nu ne puteți furniza adresa completă sau numele complet vă rugăm să ne anunțați telefonic sau prin e-mail. Pentru livrările întârziate din cauza datelor incomplete nu ne putem asuma răspunderea.
În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 3769/23.12.2015, începând cu data de 01.10.2016 toate facturile trebuie să conțină toate datele de identificare, motiv pentru care clientul are obligația să completeze toate câmpurile obligatorii din pagina de comandă, având opțiunea să bifeze dacă dorește ca datele de livrare să fie preluate ca date de facturare.
Prețul produselor poate fi subiectul unei negocieri doar în cazul unor comenzi de un volum mai mare, respectiv de o valoare mai mare.

8. PROCEDURA DE PLATĂ
Pentru comenzile online de pe site, puteți alege oricare dintre următoarele metode de plată:
Plata online cu cardul
Sistemul de plată on-line pe care îl folosim este dezvoltat de către MobilPay și presupune efectuarea plăților prin intermediul cardurilor într-un mediu securizat.
Plățile on-line efectuate pe site-ul partenerului MobilPay beneficiază de protocolul de securitate 3D Secure(verified by Visa și MasterCard Secure Cod). Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată, unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online.
Cardurile acceptate la plată sunt: Visa Classic/Electron, Mastercard, Maestro.
La finalizarea comenzii veți fi redirecționat către interfața serverelor securizate ale partenerului nostru MobilPay iar pentru a finaliza tranzacția în condiții optime va trebui să furnizați următoarele date:
- numele posesorului de card;
- codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului, fără spații);
- data expirării cardului (LL/AA);
- codul CVV (ultimile trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătură).
Procesorul de carduri nu stochează datele tale confidențiale din card ci le transmite securizat către banca operatoare.
Pentru efectuarea plății on-line e www.joculflorilor.ro, nu se percepe nici un comision suplimentar.
Virament bancar - plata prin bancă (cu OP)
Pentru efectuarea plații prin virament bancar îți comunicăm datele noastre:
S.C. JOCUL FLORILOR S.R.L.
J23/158/26.01.2011 din 01.02.2011,
CUI - RO27950592
RO41BTRLRONCRT0504063202, deschis la BANCA TRANSILVANIA.
Plata prin virament bancar poate fi efectuată la sediul băncii sau prin internet banking. Dacă optați pentru această variantă, vă rugăm să aveți în vedere că procesarea comenzii se va realiza doar după confirmarea încasării de către instituția bancară.
După efectuarea plații vă rugăm să ne transmiteți dovada plății prin email, pentru o procesare mai rapidă a comenzii.
Dorim să vă informăm că în general pentru plățile interbancare efectuate până în ora 12: 00 a.m., banii sunt transferați în aceeași zi, iar pentru plățile interbancare efectuate după ora 12:00 a.m., banii vor fi transferați în dimineața zilei următoare. Pentru plațile efectuate din Banca Transivania, banii vor fi trasferați aproape instantaneu.
Jocul Florilor nu poate fi trasă la răspundere pentru întârzierile cauzate de operațiunile de decontare între bănci, precum nici pentru alte motive care întârzie virarea banilor în cont.
În cazul în care primiți un mesaj din partea bancii privind o tranzacție în legatură cu o comanda plasata noua sau în care ați observat că tranzacția nu a fost efectuată, vă rugăm să comunicați acest fapt în scris la joculflorilor.ro@gmail.com.
Eventualele probleme care pot apărea în tranzacțiile interbancare, pot întârzia onorarea comenzii, motiv pentru care vă asigurăm că vom întreprinde toate măsurile posibile pentru a limita efectele neplăcute ale acestor incidente, însă deși regretăm orice întârziere, nu vom putea fi trași la răspundere pentru acest fapt și nu vom opera rambursarea sumei achitate dacă comanda a fost deja dată în lucru. Va rugăm să ne țineți la curent cu detalii despre astfel de situații pentru a putea evita întârzieri la livrarea comenzii sau alte neplăceri.
Plata în numerar la livrare (ramburs)
Această modalitate de plată o puteți utiliza atunci când doriți să oferiți chiar dumneavoastră buchetul/ aranjamentul floral și optați pentru livrarea la locația dumneavoastră.
Dacă livrarea se va face la o adresă, iar plata în numerar la o altă adresă, se va percepe o taxă de 20 de lei.
Din motive de securitate, în cazul in care optați pentru acestă modalitate de plată, nu se vor putea efectua comenzi mai mari de 700 lei
Totodată, dorim să vă informăm că pentru comenzile plasate cu ajutorul telefonului sau email-lui puteți alege oricare din modalitățile de plată enumerate mai sus cu mențiunea că persoana care va prelua comanda dumneavoastră, vă va trimite pe email un link pe care îl puteți accesa în siguranță pentru introducerea datelor de plată. Acest link este unic, fiind special creat pentru comanda dumneavoastră, pentru a putea achita contravaloarea comenzii.
Jocul Florilor va livra comanda imediat dupa confirmarea plății.

9. LIVRAREA
Livrarea buchetelor și a aranjamentelor florale va fi realizată de către unul dintre angajații noștrii sau de către curieri specializați în livrarea acestor produse la adresa specificată de către client în comandă cu respectarea condițiilor de livrare.
Livrarea produselor poate fi efectuată momentan în București și în majoritatea zonelor limitrofe. În viitorul apropiat ne dorim să putem livra creațiile noastre la nivel național și ulterior internațional.
Data livrarii și intervalul orar preferat pot fi selectate în formularul de comandă.
Termen și program de livrare
Livrarea produselor se va efectua într-un interval de 2-4 ore de la confirmarea plății.
Programul de livrări este:
de luni până vineri între orele 08:00 - 20:00
sâmbăta și duminica între orele 10:00 - 18:00
În perioade aglomerate (ex: 14 februarie, 1-8 Martie, început și sfârșit de an școlar, etc.) termenul de livrare, precum și programul de livrare poate suferi modificări.
Orice comandă achitată până în ora 17:00, poate fi livrată în aceeași zi.
Pentru ca livrarea să fie cu succes depinde în primul rând de acuratețea datelor care ne sunt furnizate în formularul de comandă (nume destinatar, adresa destinatar, nr. de telefon, data și intervalul orar preferat de livrare etc).
Anumite comenzi pot fi amânate sau chiar anulate în condiții de forță majoră, condiții de vreme nefavorabilă sau în perioade foarte aglomerate (ex: 14 februarie, 1-8 Martie, început și sfârșit de an școlar, etc.) .
Pentru ca livrarea produselor în timpul perioadelor foarte aglomerate vă rugăm să programați din timp efectuarea comenzilor în preajma acestor periode astfel încât echipa noastră să poată livra aceste produse în termen optim. Jocul Florilor îți rezervă dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate în perioadele foarte aglomerate de peste an (ex: 14 februarie, 1-8 Martie, început și sfârșit de an școlar, sărbători etc.), dar numai cu inștiințarea clienților în prealabil. În situația în care nu vom reusi sa vă contactăm prin canalele folosite în comunicarea anterioară cu dumneavoastra, vom considera că avem acordul dumneavoastră implicit.
În cazul în care produsele sunt livrate, sub semnătura destinatarului sau a altei persoane prezentă la adresa și la termenul agreat de ambele părți, atunci Jocul Florilor este exonerată de orice penalități, amenzi sau returnări pentru orice situații apărute ulterior.
Jocul Florilor poate oferi detalii referitoare la statusul unei livrări clienților pentru a facilita livrarea în timp optim a comenzii.
Cost livrare
Livrarea buchetelor și aranjamentelor florale create de specialiștii noștrii este gratuită pentru orice comandă din București și majoritatea zonelor limitrofe. Există totuși anumite situații în care Jocul Florilor să solicite achitarea unei taxe de transport pentru anumite livrări, caz în care clientul va fi informat înainte de procesarea comenzii, urmând ca darea în lucru a comenzii să se facă după ce clientul va accepta și va achita costul de livrare.
Condiții speciale de livrare
Jocul Florilor nu răspunde pentru livrări nereușite/amânate ca urmare a lipsei destinatarului în momentul livrării , la adresa furnizată de către expeditor.
În situația în care accesul la destinatar este restricționat (de portar, recepționer, punct de control etc.), iar persoanei care efectuează livrarea nu i se permite accesul către destinatar, sau dacă destinatarul lipsește de la adresă, coletul poate fi recepționat de o terță persoană (portar, recepționer, vecin, rudă, coleg etc.)dacă această persoană va semna pentru primirea coletului. În aceste condiții comanda este considerată livrată.
În situația în care nicio altă persoană care are legătură cu destinatarul nu dorește să primească colectul și să semneze de primire și destinatarul nu poate fi gasit la telefonul furnizat prin comandă, curierul va reveni la adresă.
În cazul în care livrarea nu poate fi finalizata la primul transport, Jocul Florilor îl inștiințează pe client și garantează un al doilea transport gratuit în aceeași zi, la adresa menționată în comanda inițială sau la altă adresă comunicată de client, din localitatea menționată în comanda. În cazul în care nici a doua livrare nu se finalizează cu succes, clientul poate primi sau ridica personal comanda sau poate să achite o taxă de transport de 30 lei daca optează pentru relivrarea aceluiași buchet a doua zi sau poate opta pentru comandarea și livrarea aceluiași tip de buchet/aranjament floral în oricare altă zi cu un discount de 40%. Jocul Florilor nu își asumă răspunderea pentru prospețimea florilor relivrate. În situația în care clientul nu poate fi contactat prin canalele de comunicare folosite anterior, coletul va rămâne la atelierul nostru timp de 2 zile (în așteptare), iar după expirarea acestui termen, produsul va fi distrus și comanda va fi considerată finalizată.
În cazul în care destinatarul refuză primirea coletului, Jocul Florilor nu poate fi trasă la răspundere pentru livrarea nereușită, iar clientul va fi inștiințat cu privire la această situație, urmând ca acesta să ne comunice cum dorește să procedăm în continuare. În situația în care clientul nu poate fi contactat prin canalele de comunicare folosite anterior, coletul va rămâne la atelierul nostru timp de 2 zile (în așteptare), iar după expirarea acestui termen, produsul va fi distrus și comanda va fi considerată finalizată.
Jocul Florilor nu poate fi trasă la răspundere dacă livrarea nu poate fie efectuată din cauza condițiilor meteo (cod galben/cod portocaliu/cod roșu) sau în cazul accesului limitat la adresa de livrare. Livrarea produselor se va amâna până la atentuarea condițiilor climaterice sau se poate redirecționa spre o nouă adresă fără nici un cost suplimentar.
Livrarea în anonimat
Pentru comenzile plasate pe www.joculflorilor.ro cu mențiunea de a fi livrate cu păstrarea anonimatului, nu vor fi divulgate destinatarului informații privind identitatea expeditorului decât în cazuri excepționale, la cererea autorităților și cu acordul clientului.
Destinatarul coletului va fi contactat telefonic înaintea livrării pentru validarea adresei și a orei de livrare dar nu i se va comunica ce urmează să primească, folosindu-se termenul general de ,,colet'', iar orice informație referitoare la identitatea expeditorului nu va fi comunicată acestuia.
Fotografia martor
Înainte ca produsele să fie livrate/plasate curierului pentru livrare, se va transmite clientului o fotografie martor cu produsul pe Whatsapp sau pe mail daca clientul a solicitat expres acest lucru.
Politica de returnare
Conform legislației române în vigoare orice client are dreptul de a returna produsele achiziționate, prin apelare la denunțare unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanță, fără invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile de la primirea comenzii, iar produsele perisabile nu se pot returna. Florile sunt considerate produse perisabile, deci buchetele și aranjamentele florale confecționate din flori naturale nu pot fi returnate.

10. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Domeniul și subdomeniile acestui site, precum și conținutul digital (texte, imagini, simboluri, elemente grafice, programe și alte date) sunt protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală/industrială aparținând Jocul Florilor și/sau colaboratorilor săi ori altor părți terțe. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor și de legile privind proprietatea intelectuală.
Este interzisă transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care există acordul scris în această privință.
Orice încălcare a drepturilor de autor le puteți sesiza la adresa de e-mail: joculflorilor.ro@gmail.com.

11. RECLAMAȚII PRIVIND ÎNCĂLCAREA LEGII REFERITOARE LA PROTEJAREA PROPRIETĂȚII INTELECTUALE
Jocul Florilor respectă dreptul la proprietate intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora, vă rugăm să ne transmiteți o inștiințare la adresa de email joculflorilor.ro@gmail.com sau sa ne contactati telefonic la numerele afișate pe site.

12.FORȚA MAJORĂ
Nici vânzătorul și nici cumpărătorul nu răspunde de neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor asumate, dacă neexecutarea/executarea necorespunzătoare este consecința forței majore sau a cazului fortuit.
Prin forța majoră se înțelege orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil și inevitabil, iar prin caz fortuit se înțelege orice eveniment care nu poate fi prevăzut și nici impiedicat de către cel care ar fi fost chemat să răspundă dacă evenimentul nu s-ar fi produs.

13.PUBLICITATEA
Apreciem Feedback-ul dvs. cu privire la produsele noastre indiferent dacă utilizați platforma noastra și/sau paginile noastre de social media.
Vă rugăm să aveți în vedere că prevederile prezentului document sunt aplicabile și în situația în care utilizați oricare dintre paginile noastre de social media.
Dacă veți face o reclamație cu privire la produsele și serviciile noastre vă asigurăm că un membru al echipei noastre se va strădui să vă răspundă și să soluționeze reclamația dvs. în timp util.
Garantați că tot ceea ce postați, afișați sau încărcați pe paginile noastre de social media corespunde adevărului, este real, corect și oferit cu bună credință.
Sunteți de acord să nu postați: comentarii false, improprii sau înșelătoare, fișiere care conțin informații confidențiale, comentarii includ atacuri personale, limbaj abuziv, inadecvat sau amenințător, incitare la violență, comunicări comerciale neautorizate, viruși sau alte coduri rău intenționate sau orice alt fel de materiale sau informații care încalcă drepturile altor persoane ori drepturile și/sau interesele legitime Jocul Florilor.
Prin postarea pe paginele noastre de social media., sunteți de acord să respectați ceilalți membri ai site- ului www.joculflorilor.ro, clienții și echipa Jocul Florilor.
Ne rezervăm dreptul de a șterge orice postări care nu sunt conforme paragrafelor de mai sus, precum și de a raporta orice postare care ar putea fi considerată inadecvată, ilicită sau ofensatoare.
Încălcări repetate ale prezentei secțiuni pot conduce la interzicerea, blocarea sau raportarea utilizatorului rețelei de socializare vizate și, după caz, a autorităților competente.
Totodată vă rugăm ca atunci când utilizați paginile noastre de social media să nu publicați informații personale sau sensibile despre dvs. sau despre alte persoane, sau orice fel de informații ce ar putea încălca dreptul la viața privată al altei persoane.

14. GARANȚII
Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atâta timp cât este disponibil și fără o altă garanție. www.joculflorilor.ro nu oferă nici o garanție expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și produsele oferite. Jocul Florilor nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Jocul Florilor nu își asumă responsabilitatea pentru exactitatea informațiilor cuprinse în documentele prezentate pe acest site.www.joculflorilor.ro își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Societatea nu are obligația de a actualiza acest site, avand dreptul de a suspenda sau desființa site-ul fară a notificare prealabilă a utilizatorilor.
www.joculflorilor.ro nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Jocul Florilor își rezervă dreptul de a refuza livrarea oricărei comenzi fară obligația de a motiva acest refuz, iar în acest caz clientul va primi înapoi banii plătiți pentru comanda respectivă. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja, dar nu și alte despăgubiri.

15. SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA PLANTELOR
Dacă ați primit un buchet de flori și doriți să prelungiți viața florilor ar trebui să urmați următorii pași:
să puneți florile într-o vază/vas cu apă suficient de mare;
să schimbați apa zilnic;
să păstrați florile într-un loc răcoros și mai puțin însorit;
să tăiați periodic cozile cu un cuțit (nu cu foarfeca) într-un unghi de 45 de grade la circa 2-3 cm de bază și să rupeți frunzele uscate, deoarece cu cât tija unei flori este mai scurtă și are mai puține frunze, cu atât floarea rezistă mai mult;
să elimini resturile vegetale din apă pentru a împiedica apariția bacteriilor.
Dacă ați primit un aranjament floral și doriți să prelungiți viața florilor ar trebui să urmați următorii pași:
să aveți grijă ca buretele să rămână umed tot timpul;
să evitați mutarea aranjamentului;
să păstrați aranjamentul floral într-un loc răcoros și mai puțin însorit.

16.LEGISLAȚIA APLICABILĂ
Servicile oferite de Jocul Florilor prin intermediul www.joculflorilor.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor aplicabile în România, în special prevederile Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, a O.U.G. nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

17. SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Vânzătorul și cumpărătorul vor încerca să soluționeze pe cale amiabilă toate neînţelegerile decurgând din/sau în legătură cu acești Termeni și Condiții, inclusiv referitor la validatea, interpretarea, executarea ori încetarea efectelor acestora.

18. DISPOZIȚII FINALE

Jocul Florilor își rezervă dreptul de a suplimenta și/sau modifica din când în când prevederile prezentului document. Orice astfel de modificări vor fi publicate pe site, fiind responsabilitatea dvs. să revizuiți Termenii și Condițiile de fiecare dată când accesați Platforma.
Modificările antemenționate vor fi ablicabile, în termen de 24 de ore de la data afișării pe site, pentru toate tranzacțiile ulterioare dintre dvs. și noi, tranzacții care vor fi guvernate de varianta actualizată a Termenilor și Condițiilor.
În cazul în care orice prevedere din prezentul document este considerată a fi neconformă prevederilor legale aplicabile, nevalabilă sau care nu poate fi pusă în executare, integral sau parțial, în baza legii aplicabile, o astfel de prevedere sau parte a acesteia va fi considerată ca nefăcând parte din prezentul Document, însă legalitatea, validitatea și forța executorie a celorlalte prevederi din prezentul Document nu vor fi afectate.