Livrare Gratuita!

 

Poftiti in casa noastra, la o ceasca de cafea sau de ceai, lasati inspiratia si creatia sa va invaluie si spuneti-ne cum doriti sa ne "jucam cu florile"! Suntem siguri ca destinatarul cadoului dumneavoastra va aprecia din plin acest deliciu floral.

Ce reprezinta pentru noi "Jocul florilor"?! …nimic mai mult decat o joaca cu florile… v-ati imaginat vreodata un ventilator, o masina, o rasnita de cafea, o bicicleta sau orice alt obiect neconventional ornat cu flori?!

Fiecare idee este binevenita si vom crea dupa dorinta dumneavoastra. Putem preschimba o cutie banala sau cel mai sec recipient intr-un aranjament floral deosebit care va oferi celor dragi zambete si multa veselie.

Preocuparile, personalitatea, pasiunile sau visele persoanei dragi dumneavoastra, se vor regasi in buchetele unice ce le vom imagina pentru ea sau de ce nu, pentru el!

La noi puteti realiza astfel de aranjamente, mai vesele, mai altfel si mai ales, unice. Vom sti sa imbinam stilul nou, efervescent al elegantei contemporane, cu "parfumul" clasic al obiectelor atinse de patina nostalgica a timpului.

Va vom surprinde in mod placut cu apropierea aparent eterogena dintre gingasia florilor si metal, dintre lemnul cald si culorile pastelate ale petalelor, dintre ceramica si imaginea plina de savoare a condimentelor orientale.

Vizitati-ne si dati-ne posibilitatea sa cream aranjamentul floral perfect pentru orice ocazie; dintr-o varietate bogata de flori proaspete si cu multa pasiune pentru flori, pentru frumos, vom transforma o zi obisnuita intr-o zi magica pentru cei dragi.

Cream de asemenea aranjamente florale pentru ocazii speciale, decoruri speciale, pline de energie care sa aduca locului unde vor fi amplasate o nota de eleganta, stil si buna dispozitie.

Datorita faptului ca fiecare aranjament floral este unic in felul sau, acestea pot sa difere in functie de preferintele dumneavoastra.

Alege un aranjament "mai altfel", fii o persoana "mai altfel"!

Cursuri:

Design floral, scoala Jane Packer, Londra (cursurile de weeding si classic design)
Ikebana, Universitatea Populara I. Dalles